Menukort / A la carte menu
 
Me|Mu bistro
– A la carte menu
 
 
Sprøde snacks eller Oliven
Kr. 45
 

Appetizers
 
 
Fine de Claire østers Natural
  3 stk. kr. 115 // 6 stk. kr. 195
 
 
Oscietra Selection, Caviar Rossini med
surdejsblinis, purløg og flødeskum
10 grams dåse kr. 225
 
*
 
Friterede krabberuller med grøn karry
3 stk. kr. 85
 

Kolde forretter
pr. ret kr. 155
 
Gratineret gedeost med salater, soltørrede tomater,
syltede valnødder, oliven og sennepsvinaigrette
 
 
Let-røget bagt laks med rygeost,
syrnet fløde sauce med rogn og purløg
 
*
 
 Tynde skiver af Sortfodsskinke med
mild kaffe-chili mayonnaise 
 
*
 
Klassisk rørt tatar 
 
 
Tilvalg:
Rørt tatar serveret som hovedret
med pommes frites
+ Kr. 70
 
 
Varme forretter
pr. ret kr. 155
 
Cremet fiskesuppe med brandade,
hvidvinssyltede urter og ramsløg

*

Dampede blåmusling med urter i julienne,
persille og aioli

*

Tourte med braiseret okse,
trøffel sauce, syltede grøntsager og bitre salater


*

Bao med glaseret svinebryst, 
daikon, agurk og hoisin sauce
 

Hovedretter
 
 
Pighvar bagt på ben, sauté af grønkål og artiskok, 
små kartofler og Sauce beurre blanc
Kr. 375

*

Dansk krogkmodnet oksmørbrad med
kompot af karamelliseret løg, bagt tomat,
Pommes frites og Sauce Bearnaise
200 gr. mørbrad Kr. 375

*

Entrecôte af dansk krogmodnet okse med 
kompot af karamelliseret løg, bagt tomat,
Pommes frites og Sauce Bearnaise
250 gr. striploin (med fedtkant) Kr. 375
 


Tilkøb til hovedret
Grøn salat med cæsar dressing, syltede rødløg
vesterhavsost og sprøde brødkrummer
Kr. 65
 

Ostetallerken
 
Udvalgte oste
serveres med oliven og smørstegt rugbrød
3 oste kr. 115
5 oste kr. 155
 

Desserter
pr. ret kr. 115
 
 
Panna Cotta med
rabarberkompot og koldskålssorbet

*

Sprød nøddekurv med passionsfrugtsmousse
og hvid chokolade iscreme

*

Mørk chokolade på nøddebund med solbær sorbet
 
 
 
Petit Four
 

2 stk. Chokoladetrøfler med myntekaramel og kakao
kr. 45
 
 

* * *
 
Vi gør venligst opmærksom at hold på 10 personer og derover betragtes som et selskab og at menuen samt endeligt antal skal forudbestilles senest 5 hverdage i forvejen.
Herefter er det muligt at nedjustere med 1 person frem til dagen før uden beregning, større nedjusteringer vil blive faktureret for den forudbestilte menu.
Samt ændringer på dagen vil blive faktureret for den forudbestilte menu.

På den måde kan vi garantere jer den bedste oplevelse og at retter på kortet ikke bliver udsolgt på dagen. Vi undgår herved overproduktion og madspild.

På forhånd mange tak.
 
Bemærk
Der gælder andre afbestillingsregler for større selskaber på
20 personer og derover.
Forhør dig nærmere ved at kontakte os.

Vi laver gerne halve portioner til børn under 10 år.

Velbekomme!
 
 
Filtreret vand med brus pr. person kr. 35