Julemenuer 2018
 
Hold jul på Me|Mu bistro & bar med arbejdet,
vennerne eller familien...


VI GØR OPMØRKSOM PÅ AT DISSE PRISER KUN ER GÆLDENDE VED HOLD PÅ
6 PERSONER ELLER DEROVER.

Gælder fra Uge 47 (tirsdag den 20. november) indtil lørdag den 22. december 2018.

Ring gerne for at høre mere om muligheden for at holde et arrangement til frokost.

Menu I
Små røgede kammuslinger med bagt skovæble, blomkål, hasselnødder og brunet smør vinaigrette

Rosastegt okse med glaserede rødløg, persillerod, selleripuré og mild peber sauce

Romtopf med hvid chokoladecreme, kandiseret appelsinskal og flødeis med tonkabønne


3 retters menu inkl. Velkomst & snacks, 2 glas vin og kaffe med sødt til desserten

Kr. 595,- pr. person

____________________________________________________________________

Menu II

Små røgede kammuslinger med bagt skovæble, blomkål, hasselnødder og brunet smør vinaigrette

Stegt sandart filet med jordskokker, syltet salturt og beurre blanc

Rosastegt okse med glaserede rødløg, persillerod, selleripuré og mild peber sauce

Romtopf med hvid chokoladecreme, kandiseret appelsinskal og flødeis med tonkabønne

4 retters menu inkl. Velkomst & snacks 3 glas vin og kaffe med sødt til desserten

Kr. 750,- pr. person
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Menu III

Små røgede kammuslinger med bagt skovæble, blomkål, hasselnødder og brunet smør vinaigrette

Stegt sandart filet med jordskokker, syltet salturt og beurre blanc

Terrine af confiteret gris med sennepsfrø, sure tyttebær og syltede svampe

Rosastegt okse med glaserede rødløg, persillerod, selleripuré og mild peber sauce

Romtopf med hvid chokoladecreme, kandiseret appelsinskal og flødeis med tonkabønne

5 retters menu inkl. Velkomst & snacks, 4 glas vin og kaffe med sødt til desserten

Kr. 895,- pr. person

Tilvalg af dessertvin kr. 75,-
Tilvalg af 3 oste med garniture kr. 95,- inkl. 1 glas portvin kr. 175,-