Julemenuer 2019 / Julemenuer til aften
Julemenuer 2019
VI GØR OPMØRKSOM PÅ AT DISSE PRISER KUN ER GÆLDENDE VED HOLD PÅ 6 PERSONER ELLER DEROVER.

Gælder fra uge 46 (tirsdag den 12. november) indtil lørdag den 21. december 2019 i uge 51.

Menu I
Pocheret torsk med vinterkål, peberrod og enebær

Oksemørbrad med svampetærte, glaserede gulerødder, stegte jordskokker og sauce med syltede ramsløg

Mørk chokolademousse med havsalt, solbær og orange knas


3 retters menu inkl. mousserende vin & snacks, 2 glas vin og kaffe med sødt

Kr. 650,- pr. person

____________________________________________________________________

Menu II
Pocheret torsk med vinterkål, peberrod og enebær

Braiseret svinekæbe med sellericreme, rødbede og trøffelsky

Oksemørbrad med svampetærte, glaserede gulerødder, stegte jordskokker og sauce med syltede ramsløg

Mørk chokolademousse med havsalt, solbær og orange knas


4 retters menu inkl. Cremant & snacks 3 glas vin og kaffe med sødt

Kr. 795,- pr. person
 
____________________________________________________________________

Menu III
Hummer-bisque med krebinet og fennikel crudité

Pocheret torsk med vinterkål, peberrod og enebær

Braiseret svinekæbe med sellericreme, rødbede og trøffelsky

Oksemørbrad med svampetærte, glaserede gulerødder, stegte jordskokker og sauce med syltede ramsløg

Mørk chokolademousse med havsalt, solbær og orange knas
 
  
5 retters menu inkl. Champagne & snacks, 4 glas vin og kaffe med sødt

Kr. 995,- pr. person

 
Tilvalg:
 
Dessertvin
Kr. 75,- pr. person
 
3 oste med garniture
Kr. 95,- pr. person
 
3 oste med garniture inkl. 1 glas portvin
Kr. 175,- pr. person