3 retters menu 2018 (eksempel)
 
 

Klassisk menu:


Forret:
Letrøget og bagt Færøsk laks med smørristede brødkrummer, rygeost og karse samt sauce af rogn, purløg og frisk fløde.

Hovedret:
Langtidsstegt oksecuvette a la provence,   ristede svampe, persillerødder, spidskål og klassisk rødvinssauce med timian.
Små kartofler med løvstikke og aromatisk brunet smør.
 
 
Dessert:
3 farvet islagkage:  Mørk chokolade med mynte og krokant, fløde med Bora Bora vanille samt jordbær is.  Sprøde vafler og karamelsauce
 
 Pris pr. couvert kr. 345,- ved minimum 10 couverter.
 
 
 

Moderne menu:

 
Forret:
Små kammuslinger med agurk, dild, peberrodsfløde, rygeost og radise.
 
Hovedret:
Kalvefilet stegt med sennepsfrø og rosmarin, små gulerødder, grillede selleri med bacon, små kartofler og krydret sauce med madagascar peber
 

Dessert:
Syltet Ananas med hvid chokolade, popcorn og rålakrids
 
Pris pr. couvert kr. 345,- ved minimum 10 couverter.
 
 
Hvis i har andre ønsker til menuer  laver vi selvfølgelig gerne tilbud og forslag på det.