Bistroens nytårscatering 2019
 
Nytårsaften har vi pustet lysene ud og holder lukket på
Me|Mu bistro & bar...
    ...men du kan stadigvæk nyde maden hjemme hos dig selv!
 
Vi tilbyder nemlig at lave forarbejdet i køkkenet for dig
denne aften.
 
Vejledning medfølger!
 
 
Nytårsmenu
 
Forret
Jomfruhummer bisque med
fisk- og skaldyrs- krebinet, urter og dild


Mellemret
Terrine af sprængt krondyr med skovmærke,
Karl Johan mayonnaise, syltede tyttebær og ristet pumpernikkel
 
Hovedret
Oksemørbrad med rødbede, hø-bagt knoldselleri, porre-flan med bacon, små kartofler og oksesky med ramsløgsolie 
 
Dessert
Mørk chokoladefondant med let-frossen passionsfrugts-mousse, ingefær karamel og sprøde havreflager
 
 
4 retters menu kr. 395,-  
 
 
* Vi anbefaler også at du kan anvende forretten/mellemretten til natmad eller du kan spise den dagen derpå, hvis ikke du ønsker den fulde menu på selv aftenen!  
 
Tilvalg:
 
  Me|Mu's surdejsbrød ca. 700 gr. pr. styk kr. 55,- (der er nok til ca. 5 personer i et brød, til en forret)
  
Kransekage med mørk chokolade pr. styk kr. 25,-  
 
4 danske oste med stegt brød og portvinssyltede svesker kr. 85,-  
 
 Kære Gæst,
Vi har desværre ikke mulighed for at tage hensyn til glutenallergi/intolerance, laktoseintolerance og mælkeallergi i vores almindelige menu.
Dog tilbyder vi en vegansk menu til samme pris
som er fri for ovenstående ingredienser.
 
 
Den veganske menu
som også er gluten og laktosefri
 
Forret
Cremet suppe af vintergræskar med butternut-squash syltet i krydderlage. Sprød knas af kerner og korn med knust persille
 
 
Mellemret
Confiterede gulerødder med sesam og
sauce af syltede grillede krydderurter
 
Hovedret
Saltbagt knoldselleri med langtidstilberedte danske rødbeder, lun gastrique med balsamico, Portobello og sellericreme med tørrede svampe samt små kartofler
 
Dessert
Frossen passionsfrugts-mousse med mørk chokoladecreme, ingefær crumble og ristede havreflager

Øvrige henvendelser ang. menuen kan ske på mail til:
Mail@memu-bistro.dk
 
Info
Sidste bestilling inden torsdag
den 26. december 2019 kl. 14.00
Afhentning i Orla Lehmannsgade 3 A, Vejle
imellem kl. 12.00 & 15.00 tirsdag den 31.december 2019
Bestilling er nødvendigt og foregår pr. mail:
 
 
 
Vinforslag til menuen
 
 
Kommer...
 
 
 
God fornøjelse!