Menukort / A la carte menu
 
Me|Mu bistro
– A la carte menu
 
 
Sprøde snacks eller Oliven
Kr. 45
 

Appetizers
 
 
Fine de Claire østers Natural
  3 stk. kr. 115,-  // 6 stk. kr. 195,-
 
 
Oscietra Selection, Caviar Rossini med
surdejsblinis, purløg og flødeskum
10 grams dåse kr. 225,-
 
*
 
Friterede krabberuller med grøn karry
3 stk. kr. 85,-
 
*
 
Confiterede vagtellår med sylt
kr. 110,-
 

Kolde forretter
pr. ret kr. 155,-
 
Gedeost salat med landskinke, soltørrede tomater,
syltede valnødder, oliven og sennepsvinaigrette
 
 
Laksetatar med lime, soya og ingefær
 
*
 
 Tynde skiver af Sortfodsskinke med
mild kaffe-chili mayonnaise 
 
*
 
Klassisk rørt tatar med Pommes frites og friske krydderurter
 
 
Tilvalg:
Rørt tatar serveret som hovedret
med pommes frites
+ Kr. 70,-
 
 
Varme forretter
pr. ret kr. 155,-
 
Hummersuppe med
krebinet af hummer, et stænk af cognac og flødeskum

*

Tartelét med sprængt and, røget knoldselleri,
peberrods Velouté og persille

*

Tortellini med fyld af svampe, svampebouillon,
revet økologisk ost og sprød surdejs-crouton

*

Braiseret svinekæbe med dampet spidskål,
æble og citrontimian
 

Hovedretter
 
 
Pighvar med kantareller, spinat og karamelliseret løg,
små kartofler og Sauce Matelote
160 gr. filet Kr. 375,-

*

Oksemørbrad Bordelaise med Pommes frites og
skalotteløg langtidsbagt med rosmarin og citron
200 gr. mørbrad Kr. 375,-

*

Entrecôte af krogmodnet oksestriploin (med fedtkant),
bagt tomat, Pommes frites og Sauce Bearnaise
200 gr. Kr. 325,- // 300 gr. Kr. 375,-
 


Tilkøb til hovedret
Grønsalat med cæsar dressing, syltede rødløg
vesterhavsost og sprøde brødkrummer
Kr. 55,-
 

Ostetallerken
 
Udvalgte oste
serveres med oliven og smørstegt rugbrød
3 oste kr. 115,-
5 oste kr. 155,-
 

Desserter
pr. ret kr. 115,-
 
Jasminris panna cotta med
passionsfrugtsgelé og mangosorbet

*

Profiteroles med vaniljeis og chokoladesauce

*

Mørk chokolade på nøddebund med solbær sorbet
 
 
Petit Four
 

2 stk. Chokoladetrøfler med saltet chokoladekaramel
kr. 45,-
 
 

* * *
 
Vi gør venligst opmærksom på at hold på over 10 personer betragtes som et selskab og at menuen samt endeligt antal skal forudbestilles senest 5 hverdage i forvejen.
Herefter er det muligt at nedjustere med 1 person frem til dagen før uden beregning, større nedjusteringer vil blive faktureret for den forudbestilte menu.
Samt ændringer på dagen vil blive faktureret for den forudbestilte menu.

På den måde kan vi garantere jer den bedste oplevelse og at retter på kortet ikke bliver udsolgt på dagen. Vi undgår herved overproduktion og madspild.

På forhånd mange tak.

Vi laver gerne halve portioner til børn under 10 år.

Velbekomme!
 
 
Filtreret vand med brus pr. person kr. 35,-