Take away menukort

Me|Mu bistro & bar - Take Away

Vi har lavet klassiske bistromenuer til jer som er lige til at tage med hjem og varme.

Fra 1-10 personer.

Bestilling pr. mail og telefon indtil kl. 16.30

Tlf. 22808034
Afhentning idag Lørdag 28/3 imellem kl. 1600 og 1800
 
Afhentning imellem kl. 17.00 og 18.00
Bistroen i Orla Lehmannsgade 3A,  7100 Vejle 
 

3 retter kr. 285,-

 
Lørdag 28/3
 
Forret:
Hummersuppe med fine urter og krabbekrepinet
 
Hovedret:
Tournedos af Dansk oksemørbrad med bagte rodfrugter rødvinssauce
 
Dessert:
Citrontærte med bagt marengs

___
 
Tirsdag d. 31/3
 
Forret:
 Letrøget laks med rødløg, kapers, peberrod & karse
 
Hovedret:
 Spansk iberico gris stegt med saltet citron, brunet smør & timian.
langtidsbagte rodfrugter & aromatisk sauce
 
Dessert:
 Mørk chokolademousse med syltede blommer
 
Onsdag d. 1/4
 
Forret:
Ceviche med agurk, mynte, lime & mild chilli
 
Hovedret:
Boeuf Bourguignon,
braiseret  Dansk okse i rødvinssauce med perleløg,
svampe & gratin.
 
Dessert:
 Havtorn  dessert
 
Torsdag d. 2/4
 
Forret:
Bistroens rørte kalvetatar med syltede løg, stegte kapers & peberrod
 
Hovedret:
Rosastegt  Dansk lam med vinter rattatouille &  cremede hvedekerner
 
Dessert:
Tarte tatin au Reine Claude - Karamelliseret blommetærte
 
Fredag d. 3/4
 
Forret:
 Intens svampesuppe med fine urter,
sherry & trøffel-quenelle af perlehøne
 
Hovedret:
 Langtidsstegt Dansk kalvefilet med sennepsfrø & ramsløgs kapers,
kraftig rødvinssauce & stegte kartofler med timian & friske ramsløg
 
Dessert:
Solbærmazarin med orange og kardemommemousse.
 
Lørdag d. 4/4
 
Forret:
 Tapas
 
Hovedret:
 Dansk okse,  glaseret &  langtidstilberedt  med  æble- timiansky,
bagte rodfrugter og gratin.
 
Dessert:
Gateau Marcell.
Klassisk chokoladekage i 2 lag, karamelliserede  saltede popcorn
& sauce af syltede sommerbær